Copy and paste the questions to your site and answer them,then pick five people whom you wish to be Singled Out.Don't forget to tell them they've been Singled Out.
1. You get one wish of anything, what would you ask for?
Ans: more wishes!!!
2. What animal would you be?
Ans: a horse, so i can pass my 2.4 without any prob
3. Something you want to do in your life:
Ans: go to Africa / india, wherever and do missions
4. One time there were these Ninjas... (complete this sentence)
Ans: who mutilated the dinosaurs so their descendents could grow and multiply and create nuclear bombs which may one day mutilate aliens...
5. One song you could listen to over and over again:
Ans: it's a tie between evermore by planetshakers and breakaway by kelly clarkson
6. Coke or Pepsi?
Ans: pepsi. not because of the britney or pink commercial, esp NOT beckham. beyonce mebbe?
7. Something you currently desire:
Ans:My frens to come to noe Christ + A1s for every subject
8. What's a "mastoid"? (take a guess. without looking into a dictionary)
Ans:clueless...an ailment when u've been in lesson so long dat u go crazy?
9. One good deed you've done lately:
Ans: i helped to return the tray to the canteen auntie.
10. A funny moment in your life:
Ans: council camps. always. confirm. funny. fun.
These ppl have been singled out :
sok shin, joshua, clinton, chengyou, soo hwee.